Geboorteborden

Origineel en op maat gemaakt!

Verkoop lieveheersbeestjeZijn jullie in blijde verwachting en mag iedereen weten dat er een baby op komst is? Of u wilt als familie, vrienden of collega’s de kersverse ouders verrassen met de geboorte van hun kind? Kies dan voor een van onze handgemaakte geboorteborden om voor de woning te plaatsen. Op de pagina ‘Verkoop geboorteborden’ vindt u enkele van onze creaties alsook de verkoopsvoorwaarden.

U wil het geboortebord in dezelfde stijl als het geboortekaartje? Of in hetzelfde thema als de babykamer? Alles is mogelijk. U doet een eigen ontwerp voorstel, bepaalt de tekening en de kleuren en wij maken het geheel naar uw wensen.

Een geboortebord huren is ook mogelijk. Op de pagina ‘Verhuur geboorteborden‘ in de zijbalk vindt u ons aanbod aan geboorteborden bestemd voor verhuur, net als onze voorwaarden.

Als u nog vragen heeft over het ontwerpen of het huren van een geboortebord, of u heeft iets gezien dat aan uw wensen voldoet, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoon.